Kasten op maat laten maken

Bent u op zoek naar een kast die geheel op maat gemaakt kan worden? Wij realiseren het voor u. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw kasten precies passen en goed aansluiten op de rest van uw interieur. Wilt u een inloopkast op maat? Zoekt u een schuifdeurkast voor op uw zolder? Bij ons kunt u terecht voor producten die naadloos in uw kamers passen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • kastwandsystemen;
  • wandmeubels;
  • grote boekenkasten;
  • scheidingswanden.

Wij leveren kasten in de maat en kleur die u voor u ziet. Vraag nu een onze offerte aan of bel ons voor meer informatie. Onze specialisten komen graag bij u in Utrecht langs om u voorbeelden te laten zien van de verschillende mogelijkheden.

Timmerwerk is ambachtswerk

Onze vaklieden zorgen van inbouwkast tot schuifdeurkast op maat voor al uw timmerwerk. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke klus aan. Timmerwerk is ambachtswerk en met de juiste kennis en ervaring krijgt u kwaliteitswerk. Ga niet zomaar zelf aan de slag als u niet over de juiste vaardigheden beschikt, want daar krijgt u later spijt van. Bovendien kost het u waarschijnlijk ook veel meer tijd.

Onze vakmannen zijn actief in de regio Utrecht. U kunt van ons klusbedrijf kwaliteit en een transparante dienstverlening verwachten. Wij overleggen graag met u als klant, want we willen immers dat u tevreden bent. We kunnen u bovendien uitstekend adviseren over uw klus.