0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Utrecht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Utrecht

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Wilt u weten wat de kosten van uw klus zijn? Vraag dan hieronder direct een vrijblijvende offerte aan. de door ons aangedragen professional is onder andere in te schakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • montage keukens;
  • montage badkamers;
  • plaatsen badmeubels;
  • installatie keukenapparatuur.

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606