Ervaren klusbedrijf Nieuwegein

Zoekt u een uitstekend klusbedrijf voor uw keukenrenovatie? Wij transformeren uw verouderde keuken in de gezelligste kamer van uw huis. De aanschaf van een nieuwe keuken is erg duur. Bovendien duurt een verbouwing vaak langer dan u zou willen. Wij bieden hiervoor een oplossing: laat uw keuken renoveren. Dit is betaalbaar, snel en ziet er prachtig uit. Verouderde onderdelen slopen wij en plaatsen daar moderne delen voor terug.

U geeft zelf aan wat u graag anders wil hebben. Of het nu alleen stucwerk of tegelwerk is, een nieuw keukenblad of een nieuwe inbouwoven. Samen met u kijken we naar uw mogelijkheden. We letten op wat er in uw keuken past, wat de voor- en nadelen zijn van de soorten verbouwingen en kijken naar uw smaak. Zo komen we tot de perfecte oplossing.

Ook voor uw kasten op maat

Onze allround klussers zijn ook zeer ervaren in het maken van kasten op maat. Wij zijn gespecialiseerd in kastwandsystemen, wandmeubels, boekenkasten en andere soorten kasten.

Unieke service

Klanttevredenheid staat bij ons in Nieuwegein voorop. Wij staan niet voor niets bekend om onze service in Nieuwegein. Haalt u ons in huis? Dan kunt u uitgaan van een unieke service. Wij houden u altijd van onze stappen op de hoogte, proberen zo weinig mogelijk overlast te zorgen en werken met strakke deadlines.

Kom er nu achter hoe wij u bij uw keukenrenovatie of kasten kunnen helpen. Bel vrijblijvend naar 030 - 799 08 82 en vraag naar onze mogelijkheden. Liever meteen inzicht in uw kosten? Vraag dan een gratis offerte aan.