Kasten op maat in Houten

Wilt u meer opbergruimte? Schep orde in de chaos en kies voor een kast op maat. Zo weet u precies wat u in huis haalt. Wij zijn een allround klusbedrijf, gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Wij maken wandmeubels, boekenkasten, kastwandsystemen en meer. Wij hebben een groot assortiment waaruit u zelf het hout en de kleur kan kiezen.

Betaalbare keukenrenovatie

Onze andere specialisatie is keukenrenovatie. Is uw keuken verouderd en aan vernieuwing toe? U hoeft geen volledig nieuwe keuken aan te schaffen. Laat uw keuken renoveren. Dat scheelt een koop geld en bovendien kunt u precies bepalen wat u anders wil.

Wilt u uw keuken in een andere kleur? Nieuwe kastjes? Nieuw keukenblad? Wij regelen het voor u. Wij gaan altijd voor een duurzaam resultaat. Dat doen we door maatwerk te leveren en te werken met kwaliteitsmaterialen. Zo gaat uw keuken lang mee.

Waardevol advies

Veel mensen vinden het lastig om een keuze te maken. Wij helpen u in Houten en omgeving daar graag mee. Onze klussers vertellen u alles over de voor- en nadelen van de soorten materialen en kleuren. Daarbij houden we rekening met uw smaak en de rest van uw interieur. Zo krijgt u geen spijt van uw keuze.

Wilt u weten hoe ons klusbedrijf u in Houten kan helpen? Neem dan nu contact met ons op. U kunt een gratis offerte aanvragen, of vrijblijvend bellen naar 030 - 799 08 82. Wij staan voor u klaar!